Her er lidt historie om os og hvad vi har beskæftiget os med.

pic

Ole Krogh

Jeg udlært kleinsmed hos F.J.BIGOM i Herlev i 1982, senere blev jeg svejser hos Krøll Kraner i Farum-Lynge og dernæst sort smed hos ventilationsfirmaet A. Tjalve. Der blev jeg så tillært ventilationsmontør i 4 år og har været i branchen lige siden.​

I 2017 efter jeg havde været 9 mdr. i Grønland for at lave et større byggeri for Rambøll, kom jeg hjem til Danmark og fik arbejde hos MRV ventilation som montør, jeg blev senere tilbudsberegner og projekt leder. Derefter fik jeg forespørgsel om at viderefører mine gamle projekter, hvortil det selvfølgelig medfører at blive selvstændig i den ubetydelige alder af 56 år.

​Jeg elsker stadig mit fag og ser en daglig glæde ved at tilfredsstille vores kunder og alle deres udfordringer som stadig bliver flere og flere, eftersom at branchen stadig udvikler sig dag for dag. I dag beskæftiger vi os mest med bolig ventilation og rådgivning for kommuner, som kan drage nødte af vores erfaring. Men vi håber også, at der kommer flere større opgaver, som vi kan løse i fremtiden.​​​​

pic

​​​Teis Krebs

Jeg er udlært elektriker ​hos Semco i 1981 og har herefter i deres udlandsafdeling med arbejde i forskellige lande og senere som montør hos Spies Rejser. Kom til Louis Poulsen som Teknisk assistent med speciale indenfor Data og antenne. Det vakte min interesse indenfor den tekniske del og jeg skiftede til LK Dataconnect. Herfra videre til Huber+Suhner DK som teknikker og underviser indenfor kobber og fiber installation. Tog en kort afstikker til 6X international og DCC som salgschef. Vendte så tilbage til H+S AG i Schweiz som Technical Manager indenfor deres Datacenter solution og certificerings uddannelse worldwide.

Her er vi i dag

Nu er vi så KROGH VENTILATION ApS og det glæder os at det er lykkes trods diverse forhindringer og økonomi. Vi i dag er 4-5 ansatte, der hver især har stor erfaring indenfor ventilation og en lyst til at få nye udfordringer.